Реклама

Breaking News

Як прикрасити пасхальні яйця - 5 супероригінальних ідей


Зробіть красиві крашанки своїми руками!
Підготовка до Великодня у розпалі! Напередодні свята господині планують меню, шукають рецепти смачних пасок та готуються робити яскраві крашанки. Весела крашанка стане чудовою їстівною прикрасою великоднього кошика. Запасіться натхненням та креативом, адже ми підготували для вас добірку із 5-ти незвичайних способів, як прикрасити пасхальні яйця своїми руками. 
З МАРМУРОВИМ ЕФЕКТОМ 
Золотичні крашанки з мармуровим ефектом - пасхальний тренд 2018-го. 
1. Змастити непочищене зварене яйце харчовим клеєм. 
2. Перебити золоту фольгу на яйце. 
3. Розгладити пензликом складки, що утворилися. Залишити висохнути. 
4. За допомогою губки видалити зайве золото, аби утворився мармуровий ефект. 
Для виготовлення веселкових крашанок знадобляться три фарби – червона, синя та жовта.
1. Біле та зварене яйце опустити у синю барву до половини. Потримати 5-7 секунд і витерти насухо.
2. Інший кінець яйця опустити в червону барву так, щоб частина синьої шкаралупи теж опинилася у барвнику. Недовго потримати і знову ретельно просушити. На місці, де синя фарба змішалася з червоною, утворюється фіолетовий колір. 
3. Інший бік яйця опустити в жовту фарбу. Після того, як ви виймете крашанку з барвника, з'являться ще два кольори – помаранчевий і зелений.
ОРИГІНАЛЬНІ
1. Одягнути канцелярську резинку на відварене яйце будь-яким чином.
2. Занурити у фарбу. Зачекати 5-6 хв.
3. Обережно зняти резинку. Візерунок буде різним, адже у цьому й є родзинка.
РІЗНОКОЛЬОРОВІ
1. У глибоку посудину налити крему для бриття. 
2. Поверх налити фарби у формі тонких смужок. 
3. Змочити яйце в отриманій масі. Залишити висохнути.
4. Видалити зайву фарбу.
В КЛІТИНКУ ТА СМУЖКУ 
1. Заклеїти поверхню яйця тонкою клейкою стрічкою у формі паралельних смужок. 
2. Залишити на 2 хвилини у фарбі.
3. Обережно зняти смужку. Залишити яйце висохнути
4. Наклеїти смужку знову, однак в інший спосіб. 
5. Залишити яйце в іншій фарбі. 

6. Зняти стрічку і залишити яйце висохнути. 

Немає коментарів