Реклама

Breaking News

Частини та підрозділи армії РФ деморалізовані – Генштаб

 


 

ЗСУ продовжують вести їдуть запеклі бої зі звільнення українських міст. У Генеральному штабі опублікували оперативну інформацію про російське вторгнення в Україну на ранок 5 березня.

«Частини та підрозділи загарбників деморалізовані, солдати та офіцери окупаційної армії продовжують здаватися в полон, тікають, залишаючи на українській землі озброєння та техніку. Активними бойовими діями завдають шкоди противнику не лише озброєні підрозділи українських захисників, а й звичайні неозброєні люди, демонструючи окупанту свою громадянську позицію, завдаючи йому психологічної поразки», – заявили в Генштабі.

При цьому, зіштовхуючись із постійним опором, російські війська продовжують обстріли цивільного населення, завдають ракетно-бомбових ударів по об'єктах критичної інфраструктури та житлових будинків, лікарень, дитячих садків.

«Не залишають спроб створити у власному інформаційному просторі картину визвольного бліцкригу, продовжують поширювати тотальну брехню через підвладні ЗМІ, вживають заходів щодо приховування втрат в особовому складі та техніці шляхом блокування доступу населення до правдивої та об'єктивної інформації», – зазначило українське військове керівництво.

ЗСУ продовжують тримати певні рубежі за всіма напрямами, а на окремих напрямках контратакують і змушують противника відступати з втратами, порушують тилові комунікації та завдають нищівних ударів.

 

Немає коментарів