Реклама

Breaking News

Десята доба війни: опеpативна інфоpмація від ЗСУ

 


Розпочалася десята доба героїчного протистояння українського народу росiйському воєнному вторгненню.

Оперативну iнформацiю станом на 06:00 4 березня пoвiдoмляє Генеральний штаб ЗСУ

Збройнi Сили України i пiдроздiли Сил безпеки та оборони України ведуть запеклi бої зi звiльнення українських мiст вiд росiйських окупантiв.

Частини та пiдроздiли загарбникiв деморалiзованi, солдати та офiцери окупацiйної армiї продовжують здаватися у полон, втiкають.

Завдають втрат противнику не тiльки озброєнi пiдроздiли українських захисникiв, але й звичайнi неозброєнi люди, якi демонструють окупанту свою громадянську позицiю, завдають йому тим самим психологiчну поразку.

Стикаючись з постiйним опором та усвiдомлюючи протиправнiсть своїх дiй, окупанти продовжують обстрiли цивiльного населення, завдають ракетно-бомбових ударiв по об’єктах критичної iнфраструктури та житлових будинках, лiкарнях, дитячих садках, використовують жiнок, дiтей i лiтнiх людей в якостi “живого щита”.

Не покидають спроб створити у власному iнформацiйному просторi картину визвольного “блiцкригу”, продовжують розповсюджувати тотальну брехню через пiдвладнi ЗМI, вживають заходiв щодо приховування втрат в особовому складi та технiцi, блокують доступ населення до правдивої та об’єктивної iнформацiї.

Збройнi Сили України продовжують тримати визначенi рубежi на всiх напрямках, а на окремих напрямках контратакують та змушують противника вiдступати з втратами, порушують тиловi комунiкацiї та завдають нищiвних ударiв.

На жаль, про всi нашi успiхи ми поки що не можемо розповiсти, щоб не зiрвати задумане. Але, повiрте, у свiй час все стане вiдомо.

 

 

 

Немає коментарів