Реклама

Breaking News

Масштабні вибухи в Україні: Російські війська атакували критичну інфраструктуру

 

Вранці о 5:50 в столиці України пролунали вибухи, які спровокували повітряну тривогу, яка триває уже понад п'ять годин. Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що вибухи сталися в Голосіївському районі, після чого усі необхідні служби були негайно відправлені на місце подій. Поки що немає інформації про постраждалих або руйнування.

Однак, виявилося, що це не єдині вибухи, які сталися у ніч на 9 березня в Україні. Масштабна повітряна тривога почалася після опівночі, коли в низці областей по всій країні пролунали вибухи. Зокрема, російські військові здійснили близько 15 ударів по Харківщині, в результаті яких пошкоджені критичні інфраструктурні об’єкти. Також зареєстровані влучання у приватний житловий будинок в області, а у деяких районах Харкова з'явилися проблеми зі світлом.

У додаток до цього, були зафіксовані влучання ракет в об’єкт енергетичної інфраструктури Одеської області, що призвело до пошкоджень житлових будинків та обмеження електропостачання. За даними Оперативної військової адміністрації, постраждалих немає, однак збиття ракет відзначені.

Також ППО працювало в Київській області, а повідомлення про вибухи надходили з різних областях.

 

Немає коментарів