Реклама

Breaking News

"Революційні зміни для українців: Одночасне оформлення ID-карти та зарубіжного паспорту!"

 

 


Українці зможуть отримати зарубіжний паспорт і ідентифікаційну картку одночасно. Про це оголосив голова Державної міграційної служби України Максим Соколовський.

Згідно з його заявою, відтепер українці можуть одночасно оформляти ідентифікаційну картку та біометричний паспорт, який дозволить їм вільно подорожувати за кордоном.

Така нова можливість стала доступною завдяки запровадженню нової електронної системи оформлення документів. Тепер українці можуть звернутися до Державної міграційної служби та одночасно оформити обидва документи.

За словами Соколовського, ця нова можливість дозволить українцям економити час та зусилля на оформлення документів, що є особливо актуальним у сучасних умовах, коли час є одним з найбільш цінних ресурсів.

Також голова Державної міграційної служби зазначив, що зарубіжний паспорт залишається важливим документом для українців, оскільки він дозволяє їм вільно подорожувати за кордоном, працювати та навчатися в інших країнах, а також користуватися послугами консульських установ за кордоном.

Отже, нова можливість одночасного оформлення ідентифікаційної картки та зарубіжного паспорта стала додатковим зручним сервісом для українців, який дозволяє їм економити час та зусилля на оформлення документів, а також зручно подорожувати за кордоном.

Немає коментарів